Bevestgingsmogelijkheden

Grondbuis

Geschikt voor aluminium en houten masten. De koker wordt deels in de grond in beton gestort, zodat uw mast onwrikbaar op zijn plaats blijft. De mast wordt in de koker gestoken en rust op een dwarsligger. Voor onderhoud moet de mast uit de grond getild worden. Door grond- of regenwater kan de voet van de houten mast gevoelig zijn voor rot of uitzetting.

Kantelconstructie

Uitstekend geschikt voor aluminium en polyester masten. Levering met ankers die in beton moeten worden gestort. De mast is kantelbaar op maaiveldhoogte. Onderhoud is heel eenvoudig omdat u de mast kunt laten kantelen zodat u overal goed bij kunt.

Muurbeugels

Geschikt voor montage aan de gevel van polyester en houten vlaggenmasten. Aluminium masten kunnen bij deze bevestiging soms geluidsoverlast binnen het gebouw veroorzaken. ze zijn in diverse gangbare afmetingen leverbaar, maar als de standaard muurbeugels niet geschikt zijn, maken we ze voor u op maat. Voor onderhoud moet de mast uit de beugels getild kunnen worden. of het hijsen van vlaggen gemakkelijk is, is afhankelijk van de situatie.

Overschuifkoker

Geschikt voor aluminium masten omdat deze masten een vlakke binnenwand hebben. De thermisch verzinkte buis wordt voor de helft in de grond in beton gestort. De mast wordt over het bovengrondse deel geschoven (en eventueel geborgd met een bout) zodat de totale mastlengte dus volledig boven de grond staat. Voor onderhoud moet de mast boven de koker uit getild worden.

Speciale constructies

Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag bij de plaatsing van vlaggenmasten in een bijzondere opstelling, bijvoorbeeld bovenop een hoog gebouw. natuurlijk verzorgen wij ook de daadwerkelijke plaatsing als u dat wenst.

Vraag een offerte aan of bestel direct via onze webshop of bel 010-2353070.

Telefoon: 010-2353070
Fax: 010-2358415
naar webshop